ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ

Η Andros Car Hire ιδρύθηκε το 1990 και από τότε εδρεύει στο πανέμορφο Μπατσί στην Άνδρο, για να προσφέρει το φινίρισμα της τελειότητας στον χώρο των ενοικιάσεων αυτοκινήτων και των ταξιδιωτικών υπηρεσιών με σκοπό την παροχή ολοκληρωμένων ταξιδιωτικών λύσεων των επισκεπτών της Άνδρου. Με ένα πλήρως εξοπλισμένο, άψογα συντηρημένο και ανανεωμένο στόλο αυτοκινήτων κάθε κατηγορίας και για κάθε απαίτηση διαδρομών και σε συνδυασμό με ένα σύνολο από υπηρεσίες που ξεκινούν από την ενοικίαση ενός μικρού αυτοκινήτου για ένα σαββατοκύριακο και τελειώνουν μαζί με την…φαντασία σας, παρέχουμε στους πελάτες μας μια ολοκληρωμένη οδηγική και ταξιδιωτική εμπειρία. Η Andros Car Hire περιλαμβάνει στον στόλο της τα καλύτερα και πιο αξιόπιστα αυτοκίνητα ανά κατηγορία ενοικίασης, εξασφαλίζοντας πάντα τις πιο ανταγωνιστικές τιμές και τις πιο ευέλικτες ημέρες και ώρες παράδοσης και παραλαβής με γνώμονα πάντα την δικιά σας απόλυτη εξυπηρέτηση. Επικοινωνείστε μαζί μας και το αυτοκίνητό «σας» θα σας περιμένει στο λιμάνι !!

ΤΟ ΟΡΑΜΑ ΜΑΣ :

ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ ΚΑΙ ΑΞΙΟΠΙΣΤΙΑ

Στόχος μας είναι να παρέχουμε τις καλύτερες υπηρεσίες για ενοικιάσεις αυτοκινήτων στην Άνδρο. Συνδυάζουμε την γνώση και εμπειρία μας με μια μεγάλη ποικιλία από διαφορετικά αυτοκίνητα για κάθε απαίτηση με σκοπό να προσφέρουμε ξεχωριστές υπηρεσίες που πληρούν αλλά και υπερβαίνουν τις προσδοκίες των πελατών μας. Η ικανοποίησή μας είναι η ευχαρίστηση των πελατών μας στους οποίους προσφέρουμε για καλωσόρισμα δωρεάν παραλαβή του αυτοκινήτου της επιλογής τους που θα τους περιμένει μαζί μας στο λιμάνι του Γαυρίου με την άφιξή τους.

ΜΕ ΤΗΝ…ΠΡΩΤΗ !!

ΓΡΗΓΟΡΑ, ΕΥΚΟΛΑ ΚΑΙ ΣΙΓΟΥΡΑ

Τώρα μπορείτε να επιλέξετε και να προγραμματίσετε την ενοικίαση του αυτοκινήτου που σας ταιριάζει απο την ιστοσελίδα μας. Εμείς, στην Andros Car Hire, θα επικοινωνήσουμε μαζί σας αμέσως μόλις λάβουμε την κράτησή σας για να τακτοποιήσουμε τις λεπτομέρειες και δεν απαιτείται καμμία ηλεκτρονική πληρωμή όταν καταχωρείτε online αίτημα ενδιαφέροντος κράτησης. Είμαστε εδώ για την δικιά σας εξυπηρέτηση , οπότε καλώς να μας έρθετε !!